PRVO MJESTO ZA SVEČANI STOL Karlovačka Trgovačko-ugostiteljska škola od 17. do 20. listopada sudjelovala je na natjecanju u mađarskom gradu Kaposvaru . Kao i do sada, učenici su sa uspjehom predstavili svoj kulinarsko umijeće. Pod vodstvom mentora Ljubice Jagatić, Miljenka Rožića, Tatjane Bakšić-Hursijević i Irene Žgela, mladi konobari Bojan Karas, Zoran Cindrić, slastičarka Kristina Gojak,kuharice Marijeta i Kristina Peričak pripremali su hrvatsku večeru. Kao aperitiv ponudili su šljivovicu, slijedila je pokupska hladna plata, som na ozaljski način, purica s mlincima, zelena salata, a za desert su spremili orahnjaču i makovnjaču .Mentori i učenici proglašeni su najboljom ekipom, osvojili su prvo mjesto za svečani stol, a drugo mjesto za slana i slatka jela. Osim u gastronomiji, karlovački učenici iskazali su se u košarci gdje su sa profesorom Markom Prahovićem, učenici Matija Duh, Ervin Goldašić, Slaven Grgić, Jurica Banić, Matija Vujičić, Lovro Gabrek i Zdravko Jurilj osvojili broncu
