Vijesti
Regionalni Gastro 2016. - rezultati po disciplinama
Autor: Administrator , 14. 3. 2016.
U priloženim dokumentima nalaze se rezultati svih natjecatelja po disciplinama:
1. disciplina - Pripremanje menija
2. disciplina - Posluživanje menija
3. disciplina - Pripremanje hladnoga slanoga izloška
4. disciplina - Pripremanje hladnoga slatkoga izloška
5. disciplina - Pripremanje barskih mješavina.
Priloženi dokumenti:
1._disciplina.pdf
(18.23 KB)
2._disciplina.pdf
(19.52 KB)
3._disciplina.pdf
(19.10 KB)
4._disciplina.pdf
(18.66 KB)
5._disciplina.pdf
(19.01 KB)





Tražilica
Korisni linkovi
Virtualna setnja Sko... | ![]() |
![]() |
Upisi u I razred | ![]() |
![]() |
Spot - Kad narastem | ![]() |
> TUS Karlovac - new spot |
> TUS Karlovac - spot |
> Turisticko-hotelijer... |
> Konobar |
> Kuhar |
> Slasticar |
> Komercijalist |
![]() |
Dnevni tisak | ![]() |
![]() |
HZZ - CISOK | ![]() |
![]() |
Kalendar
« Srpanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Pitanja i odgovori
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?
Forum
Arhiva dokumenata